Wenskaarten

Ben je op zoek naar een leuke wenskaart voor eender welke gelegenheid? Dan moet je zeker en vast ons uitgebreid assortiment wenskaarten ontdekken. Een wenskaartje voor een verjaardag, huwelijk, geboorte, jubileum of een nieuw huis... Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ook tijdgebonden wenskaartjes hebben wij in de aanbieding: Zo kan je bij ons terecht voor het meest uitgebreide assortiment kerst en nieuwjaarskaarten.

School & Kantoorbenodigdheden

Het begin van het schooljaar of examens in het vooruitzicht? Dan kunnen wij je vast helpen met ons ruim assortiment schoolartikelen. Voor kwalitatieve balpennen, vulpennen, verf, ringmappen en veel meer kun je terecht in onze winkel op elk moment van het schooljaar.

Heb je een bedrijf dan kun je ook terecht op onze website met kantoorbenodigdheden voor ondernemers met voordelige prijzen. Hier vindt je het grootste assortiment kantoorartikelen in een overzichtelijke website. Maak snel je bedrijfsaccount aan en bestel eenvoudig.
www.geba-kantoor.be

Loterij en krasloten

Gokje wagen?... Dat is bij ons geen probleem met de krasloten en lottospelen van de Nationale Loterij...Bij ons hebben al meerder gelukkige spelers een winnend lot ontvangen. Ben jij de volgende? 

Of wil je liever iemand anders gelukkig maken, dan kan je kiezen voor de kadoosjes vol krasloten. Deze zijn het volledige jaar beschikbaar.  

Vapes & E-Liquids

Ben je op zoek naar vape benodigdheden? Bij ons kan je terecht voor verschillende merken gesloten pod systemen zoals: Hexa, Vuse epen, Vuse Epod, of My Blu.

Beschik je over een vaper dan kan je bij ons uw liquids van het merk Millers aanschaffen. Wij hebben verschillende smaken in ons assortiment zoals, munt, tabak, fruit, framboos, appel, watermeloen, sigaar en veel meer...

Meer informatie nodig, dan helpen wij u graag verder in onze winkel.